Onze Bed & Breakfast

De Lokven Hoeve wordt gerund door Jan en Liesbeth van Lokven. Deze woonboerderij is in 2011 geheel verbouwd. Hierin zijn 4 kamers gerealiseerd voor bed and breakfast. Dit, gecombineerd met de ligging en de combinatie met de kleinschalige Friese paardenfokkerij maakt deze bed and breakfast uniek!

Wat andere zeggen over onze B&B

We zetten onszelf iedere dag in voor de bed and breakfast en halen veel waardering uit tevreden gasten. De vele beoordelingen die we teruglezen in ons gastenboek en op booking.com doen ons dan ook erg goed! Blijf je binnenkort ook overnachten? We zouden het heel leuk vinden als je dan ook een beoordeling achterlaat.

“Supervriendelijke ontvangst met koffie en eigen gemaakte cake. Gezellig praatje aan de keukentafel met de eigenaar. Alles is zeer schoon. Ontbijt wordt op gewenst tijdstip gebracht en is zeer goed. Warme broodjes, jus, eitje..alles erop en eraan. Gezellige voliere en prachtige friese paarden die van een knuffel houden!. Restaurant en snackbar op loopafstand en leuke dorpen in de buurt. Den Bosch en Nijmegen binnen handbereik. Goede uitvalsbasis voor wandelen, fietsen en een dagje shoppen. Zeker een aanrader”

NatasjaBooking.com

“Beste Liesbeth en Jan,
Wat een leuke ontvangst! We hebben goed geslapen in een rustige omgeving. s'morgens werden we verrast met een heerlijk uitgebreid ontbijt. We genieten nog na! Bedankt voor de goede zorgen”

André en JoGastenboek

“Een hele fijne verrassing om zo’n comfortabele, grote, schone kamer te krijgen op precies de juiste plek (we hadden een feestje in Vinkel)! De gastvrijheid was subliem en heel goed geregeld allemaal. Het ontbijt was heerlijk en compleet. Uitstekende plek om te verblijven!!”

KristelBooking.com

“Een geweldige week gehad, ondanks het wat mindere weer de eerste dagen. Gastvrij ontvangen en een mooie schone woon- en slaapruimte. Prachtige omgeving om te fietsen! We hebben al weer gereserveerd voor augustus, dat zegt genoeg! Bedankt voor alle goede zorgen en tot snel.”

Fam. de VisserGastenboek